Instruccions web accès privat

La pàgina web de la Filà Alcodians té molta informació interessant per a tot el públic, la qual inclou dades generals de la filà, articles sobre la nostra història, sobre Festes, galeries fotogràfiques, videos i molt més, però això no és tot.

La nostra web a més té alguns continguts privats, importants, que només els membres de la filà poden accedir.

Si formes part de la Filà Alcodians, i només en eixe cas, pots consultar els pagaments de la Fulla, totes les actes d’assemblees i les circulars enviades, llistats de roda i antiguitat, el reglament de règim interior o els menús de festes.

Però, si jo soc membre de la filà, com identificar-me i accedir a tota esta informació?

Tots els alcodians i alcodianes teniu un usuari i una contrasenya per accedir a aquests continguts privats. En primer lloc heu de prémer on posa “Login”.

1

A continuació heu de posar el vostre nom i contrasenya. Si no la recordeu, pregunteu a Secretaria: per privat en facebook o whatsapp (mòbil de Secretaria), per email o en persona en la Junta de la filà.

2

Activeu la casella de “Recordar-me” i desprès “Entrar”.

Quan accediu s’obrirà el vostre perfil. Si baixeu un poc cap avall podeu, per exemple, canviar la vostra contrasenya i posar-ne una altra que vos resulte més fàcil de recordar.

34

Ara, si obriu la web, voreu moltes notícies que fins ara no podieu vore, i moltes més seccions que fins ara tenieu ocultes.

5

El vostre nom i contrasenya quedaran recordats i en el futur sempre que accedireu a la web estareu ja identificats i tindreu accès a totes les parts i notícies privades.

Comments

commentsEls comentaris estan tancats.