MIG ANY 2017

MIG ANY 2017

El Mig Any 2017 ens ha deixat un any més records imborrables i plens d’alegria i germanor. Enguany han sigut els companys del Montepio Pisuke els encarregats de fer l’olleta, i els que han representat la filà omplint la Glorieta de festa i color junt amb membres de la Junta i alguns músics de La Degollà.

Tot va començar bon matí al local del Partidor, carregant la furgoneta i desprès descarregant i muntant tot en la parcel·la reservada de La Glorieta. Desprès, esmorzar en la Filà i repartiment de polos, davantals i instruccions per al que prometia ser un dia llarg. I tant que així va ser, amb un temps esplèndit i enorme afluència de públic, van volar ràpidament el plisplai, les canyetes i les taretes: papes, tramussos, cacaus i olives, companatge selecte, cuixot de primera qualitat, pilotetes i faves de Iñaki… van gaudir sense mesura tots els alcodians, familiars, amics i visitants per celebrar amb nosaltres l’ecuador del cicle fester.

L’olleta, com sempre, va merèixer més premi, però es va haver de conformar amb el tercer lloc. I per la nit entraeta primer, per Pais Valencià, i desprès sopar amb la filà de gom a gom. Un dia més, un any més, la Filà Alcodians ha viscut i ha repartit la Festa pels quatre costats en el nostre Mig Any Fester.

 

Comments

commentsEls comentaris estan tancats.