CRIDA DE FESTA OCTUBRE 2020

Estimat fester alcodiano:

Presentem l’acte d’exaltació festera “Crida de Festa”, que pretén arribar a las filaes i els seus integrants, als associats, i a la resta del poble d’Alcoi, on podrem gaudir de les arts que fomenten les nostres festes cada primavera: música, dansa, literatura i teatre amb la conjunció d’imatges i audiovisuals que ens faran de nexe de les diferentes representacions.

L’acte serà al Teatre Calderón, complint amb les mesures de seguretat sanitàries i respectant els protocols d’aforament, per aixo s’han marcat diferents dies amb la finalitat de garantir l’espectacle i els procedimients establerts per les autoritats competents. Les sessions són les següents:
- Divendres 16 d’Octubre a les 20:30 hores.
- Dissabte 17 d’Octubre a les 19:00 hores.

Preguem que reserveu la vostra asistencia per obrir llista dels interesssats, per email a junta@alcodianos.org. Se sugereix que les peticions siguen per grups d’afinitat, les distribucions en la sala dels seients serán individuals, de dos o tres. Les entrades serán nominals, per tant necessitem el nom del responsable del grup. La data máxima de les peticions es fins el Dijous 1 d’Octubre, a partir d’esquesta data s’obrirà al públic en general.

Visca Sant Jordi.

Comments

commentsEls comentaris estan tancats.