ÈXIT DE ‘LA DOLÇAINA MÀGICA’

L’obra s’estrena per fi a Alcoi de la mà de la Filà Alcodianos, Alferes Cristià 2023.

dav

Centenars de xiquets i majors van omplir el Teatre Salesians la vesprada del divendres 30 de desembre per vore i escoltar l’adaptació alcoiana del conte nadalenc ‘La dolçaina màgica’, una fàbula musical per a tota la família representada pel grup de teatre Tesalín. El text, original del contestà Pablo León, ha estat adaptat als costums del nadal alcoià per Jorge Ponsoda. La música en escena és original de Francisco Valor, interpretada pel grup de dolçainers i tabaleters La Degollà, amb suport de piano i flauta.

Els papers principals van estar interpretats magistralment per la xiqueta Carla Gisbert (Lirios) i la narradora i directora de l’obra Laura Flores. Les dues actrius van enamorar el públic, molts xiquets i xiquetes que van riure i vibrar amb les aventures de Lirios i la misteriosa dolçaina màgica que un paje reial li deixa en casa durant la nit de Nadal. Acompanyant a la parella de protagonistes vam tindre a Pere Mataix (tio Mauro, mestre dolçainer), Adam Enrique (esperit de la tristor), Ismael Gisbert (arbre de Nadal) i components menuts i majors del grup Tesalín.

L’Asociació cultural Samarita i el Grup Scout Brownsea van participar amb el muntatge d’un xicotet Campament Reial en la placeta dels Mossén Josep on els visitants podien jugar amb els pajes de Ses Majestats i fer-se fotos amb ells a l’entrada i eixida del teatre.

Des de la Filà Alcodianos volem agrair a totes les persones i grups que han treballat molt, de manera desinteressada, per fer realitat esta representació. Gràcies al seu generós esforç hem pogut gaudir d’esta versió alcoiana del conte que ja s’havia adaptat a moltes poblacions, però no havia vingut encara al nostre poble.

La recaptació de les entrades serà donada íntegrament al centre ocupacional Gormaget, els alumnes del qual van poder gaudir de l’obra en les primeres files.

cartell2

Comments

commentsEls comentaris estan tancats.