LA DOLÇAINA MÀGICA

banner4 copy

Voleu a ajudar a Lirios a trobar la dolçaina màgica? Vorem quines aventures viurà quan sone la seua misteriosa melodia…

Amb motiu de l’Any d’Alferes, la Filà Alcodianos organitza La Dolçaina Màgica, teatre de Nadal per a tots els xiquets i xiquetes, amb música de Francisco Valor i la participació de Tesalín i La Degollà.

Desprès d’estrenar-se en altres localitats els últims anys, per fi la tenim a Alcoi i ha estat especialment adaptada a la ‘Ciutat del Nadal’: des de les mateixes portes de la placeta Mossén Josep, on tindrem els pages i la burreta, fins a l’última butaca del Teatre Salesians els xiquets gaudiran de la gran experiència del Nadal Alcoià.

La representació serà el divendres 30 de desembre a les 18:00h i a les 20:00h. Les entrades estaran a la venda a partir de l’1 de desembre en ticketalcoi al preu de 2€, totalment solidari a benefici d’ASPROMIN Gormaget.

LA DOLÇAINA MÀGICA
Teatre musical infantil i nadalenc basat en el conte original de Pablo León, amb música de Francisco Valor Llorens i direcció escènica de Laura Flores. Un treball conjunt de Grup de teatre Tesalin Teatre Salesians Svf Alcoi, Colla de Dolçainers Tabaleters La Degollà i Fila Alcodianos Alferes 2023 Filà Alcodianos.
DATA: 30 desembre 2022
HORA: 2 sessions, 18:00h i 20:00h
LLOC: Teatre Salesians D’Alcoi
PREU: 2€, a benefici d’ASPROMIN Gormaget
ENTRADES a la venda en TiquetAlcoi a partir del dia 1 de desembre. https://home.ticketalcoi.com/
Obra inclosa en la programació de l’Ajuntament per ‘Alcoi, Ciutat del Nadal’ 2022

cartell2

Comments

commentsEls comentaris estan tancats.