INNOCENT! – I MARXA CICLOTURISTA MIQUEL JORDÀ LINARES

Aquesta “notícia” que publicàvem el 28 de desembre era, evidentment, una innocentada! Esperem que no us ho hageu cregut massa, i amb un somriure vos desitgem FELIÇ ANY NOU 2023.

—————————————————

La Filà Alcodianos, amb motiu del seu càrrec d’Alferes Cristià 2023, està organitzant un munt d’activitats culturals, musicals i solidàries durant tot aquest any fester.

La vessant esportiva no podia quedar abandonada de cap manera, i per això vos convidem a tots a participar i gaudir de la I MARXA CICLOTURISTA ‘Miquel Jordà Linares’, que tindrà lloc el proper diumenge 18 d’abril. Amb dues distàncies a elegir, de 130 i 200 kilòmetres, la ruta recorrerà les principals carreteres i ports de muntanya de la província amb eixida i arribada al Campo del Collao, on disfrutarem d’una magnífica festa per a tots els participants i familiars acompanyants.

La gespa del Collao acollirà un assaig fester amb llonganisses torraes i sang en ceba servit per nostre conserge Iñaki, d’El Patronat. La Societat Musical Cultural de Penàguila i Dolçainers i Tabaleters La Degollà posaran el suport musical a una festa que continuarà tota la vesprada “hasta que el cuerpo aguante”.

Inscripcions i més informació: pròximament

marxa-ciclista

Captura de pantalla -2022-12-28 12-43-24 Captura de pantalla -2022-12-28 12-41-46

Comments

commentsEls comentaris estan tancats.